Parkeringsskader udbedres på professionelt værksted

Vi hjælper dig hurtigt tilbage på vejene

Har uheldet ramt dig på parkeringspladsen i form af en bule, rids eller anden skade på din bil? Mange har oplevet den ubehagelige overraskelse parkeringsskader på bilen kan være. Derfor står vi ved Autolak-Experten ApS klar til at hjælpe dig. Vi udbedrer nemlig parkeringsskader, så du nemt og hurtigt kan komme tilbage på vejene.

Fra vores værksted i Svendborg tager vi imod uheldige bilejere fra hele Fyn, herunder Ringe og Faaborg samt fra Langeland og de andre øer. Med vores store ekspertise inden for autolakering og udretning af buler sørger vi for, at din bil vender tilbage til perfekt stand – så god som ny.

Lad os tage godt hånd om din bil

Med mange års erfaring med at udbedre forskellige former for skader, kan du trygt overlade din bil i vores hænder. Vi udfører både bule- og lakeringsarbejde, og vi kan derfor stå for hele forløbet med at udbedre parkeringsskaden på din bil – og du behøver blot tage den med forbi et enkelt værksted – vores.

Vi hjælper desuden også gerne mekanikere, der leder efter en kompetent samarbejdspartner til at tage sig af buler og lakskader, mens de selv tager hånd om de mekaniske skader på bilen.

Vores store viden inden for autolakering gør os i stand til at ordne parkeringsskader på nye såvel som gamle biler. Og så sørger vi selvfølgelig for at lakere bilen i en farve, der perfekt matcher den nuværende lakering, så det efterfølgende er umuligt at se, at der har været en skade.

Kontakt os og få et tilbud på udbedring af din parkeringsskade

Vores priser på at reparere biler efter parkeringsskader varierer alt afhængigt af skadens omfang. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os og fortælle om den eller komme forbi vores værksted med bilen. Når først vi kender til skadens omfang, udformer vi gerne en pris til dig, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få hurtig og professionel hjælp til din bilskade hos Autolak-Expertens Skadecenter

Når uheldet er ude og din bil er skadet, står vores skadecenter klar til at udbedre skaderne hurtigt og professionelt. 

Uanset om det er stenslag, buler eller ridser i lakken, får vi din bil til at ligne sig selv igen. 

Vi tilbyder også lånebil og håndterer kommunikationen med forsikringsselskabet.

white-facebook-circle-fill

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket