Vores skadecenter hjælper når skaden er størst

Vi kan hjælpe hurtigt og professionelt

Når uheldet er ude, er det vigtigt at skaden hurtigt repareres, det ved vi. Uanset om det drejer sig om stenslag, en bule eller ridser i lakken, så står vi klar til at udbedre skaderne på bilen – i en fart. Vores prioritet er, at du hurtigst muligt er køreklar igen.

Hos Autolak-Expertens Skadecenter er vi klar til at hjælpe, når du har brug for det. Vores værksted ligger i Svendborg, så der er nem adgang fra både Odense, Faaborg og Ringe – og naturligvis også fra resten af Fyn.

Skadecenter med tilbud om lånebil

Uanset farve, laktype, bilmærke eller skadens omfang – vores skadecenter kan få din bil til at ligne sig selv igen. Det gælder uanset, om du har en brugt eller nyere bil. Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds, og at din bil vender tilbage til dig, som den så ud, før skaden skete.

Vores skadecenter overtager også kommunikationen med dit forsikringsselskab og låner dig en anden bil, indtil din egen er klar igen.

Kontakt os i dag for professionel hjælp på telefon: 21 22 77 13 eller e-mail:info@au​tolak-experten.dk. eller kigge forbi vores værksted. Så finder vi sammen et rigtigt godt tilbud til dig – og til din bil.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

white-facebook-circle-fill

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket