Pladeværksted til udretning af buler og lakeringsarbejde

Få en pladesmed til at tage sig af din bil

Leder du efter et pladeværksted med alsidige kompetencer? Autolak-Expertens Skadecenter ligger i Svendborg, men vi har kunder fra hele Fyn, herunder Faaborg, Ringe og Odense og på Langeland.

Det er der en grund til.

Hos Autolak-Experten ApS har vi fået vores eget pladeværksted, hvilket betyder, at vores pladesmed både kan udbedre skader og eller buler af større eller mindre omfang. Vi håndterer parkeringsskader og både store og små buler, og slutteligt bliver bilen lakeret, så du ikke kan se, at den har været skadet.

Vi er dit oplagte valg af værksted

På den måde slipper vores kunder nu for først at skulle sende bilen forbi en pladesmed for efterfølgende at lade os stå for lakeringsarbejdet. Vi varetager hele opgaven, fra du får skaden, til du kan hente bilen igen – alt sammen det samme sted og med fagligt dygtigt og uddannet personale. Vi har et tæt og godt samarbejde med forsikringsselskaberne, og vi sørger for al kontakten med dem. Det eneste, du skal gøre, er at melde din skade til dit forsikringsselskab.

Leder du efter en pladesmed med eget værksted, der både kan stå for udretningen af bulen og den efterfølgende lakering? Eller er du mekaniker, og leder du efter et firma, der kan varetage alt arbejdet i forbindelse med udretning af buler og lakering, så du selv får tid og overskud til at udføre det mekaniske arbejde? Så er vi et oplagt valg til et fremtidigt samarbejde.

Kontakt vores pladeværksted og indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores pladeværksted, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og specialer, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en opgave. Du kan ringe på 21 22 77 13 eller sende en mail til info@autolak-experten.dk. Vi varetager både opgaver for privatpersoner og erhvervskunder.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få hurtig og professionel hjælp til din bilskade hos Autolak-Expertens Skadecenter

Når uheldet er ude og din bil er skadet, står vores skadecenter klar til at udbedre skaderne hurtigt og professionelt. 

Uanset om det er stenslag, buler eller ridser i lakken, får vi din bil til at ligne sig selv igen. 

Vi tilbyder også lånebil og håndterer kommunikationen med forsikringsselskabet.

white-facebook-circle-fill

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket