Reparation af campingvogneller lakering

Har du brug for en reparation af campingvogn? Så hjælper AUTOLAK-EXPERTEN gerne. Vores virksomhed ligger i Svendborg, men vi hjælper også gerne kunder i Ringe, Odense og på resten af Fyn.

Vi er de eneste på Fyn, der reparerer campingvogne udover forhandlerne. Derfor er vi foretrukket af mange, der har behov for en reparation i ny og næ.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor er vi i stand til både at reparere og lakere campingvogne. Faktisk kan du hos os få alle former for autolakering alt efter behov.

Vi tilbyder:

  • ​Reparation og lakering af campingvogn
  • ​Alle former for lakeringsopgaver

Har du brug for en renovering af campingvogn, står vi klar til at hjælpe dig. Vores faglige stolthed og mange års erfaring på området garanterer, at vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning for dig.

Brug for en lakering af campingvogn eller reparation af campingvogn?

Generelt siger man om campingvogne, at de mindst skal til tjek hver andet år for at være sikker på, at alt er, som det skal være. Har du en ældre campingvogn, eller har du netop lige investeret i en, kan der være behov for ny lakering eller renovering. Lakskader forekommer nemlig relativt ofte på ældre campingvogne.

Bor du på Fyn, er det optimalt at komme forbi AUTOLAK-EXPERTEN til et tjek og en professionel snak. Vi hjælper for eksempel med reparation af side på campingvogn, hvis behovet melder sig. Har din campingvogn en lakskade, sørger vi også for det med det samme.

Vores priser er fornuftige og konkurrencedygtige. Når vi skal skræddersy et tilbud og en pris til dig, afhænger det altid af omfang og kvalitet. Inden vi går i gang med en reparation af campingvogn, får du altid et uforpligtende tilbud, som du kan takke ja eller nej til.

Få et tilbud på lakering af campingvogn og andet

Har du brug for enten en reparation af campingvogneller lakering af campingvogn, hører vi meget gerne fra dig. Sammen finder vi en god løsning.

Ring for uforpligtende tilbud på 21 22 77 13, eller skriv en mail på vores e-mail info@autlolak-experten.dk.​

Interesseret uforpligtende og gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af:

Åbningstider:

Man-tors 7:00 - 15:30

Fredag 7:00 - 12:00 ​