Lakering af autocamper ved erfarent værksted

Autolakering og omlakering af nye og gamle campere

Har du netop anskaffet dig en autocamper, og skal den derfor have en god, professionel lakering, der beskytter den? Eller er der kommet en rids eller anden skade i den gamle lak, og trænger den derfor til at blive udbedret og omlakeret? Ved Autolak-Experten ApS tilbyder vi kompetent lakering af autocamper, og vi lakerer både nye og gamle campere.

Vores værksted ligger i Svendborg, og her tager vi glædeligt imod kunder fra hele Fyn, herunder byer som Ringe, Faaborg og fra øerne omkring Langeland. Hvis du leder efter dygtig og dedikeret autolakerer til at give din autocamper en professionel kvalitetsbehandling, så er du kommet til de helt rette!

Vi udbedrer buler og lakerer din autocamper på ny

Hvis du har været så uheldig, at en anden bilist er kørt ind i din autocamper, eller hvis der på anden måde er opstået en bule i dit køretøj, så tager vi gerne hånd om det hele for dig. Vi kan nemlig både udrette bulen og efterfølgende lave den nødvendige lakering af din autocamper, så den igen ser ud, som var den helt ny. Du behøver derfor ikke køre mellem flere forskellige værksteder for at få et komplet resultat.

For os er det vigtigste altid, at du føler dig velkommen og bliver mødt med åbenhed, god service og kompetent arbejde. Derfor vil vores flinke og kompetente personale altid tage godt imod dig og samtidig sikre, at din autocamper får en behandling af den højeste standard.

Kontakt os for et tilbud på lakering af autocamper

Har du spørgsmål til vores arbejde med lakering af autocamper, eller vil du have et uforpligtende tilbud på at få gjort camperen klar til sommerferien? Kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er desuden også altid velkommen til at komme forbi vores værksted til en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få hurtig og professionel hjælp til din bilskade hos Autolak-Expertens Skadecenter

Når uheldet er ude og din bil er skadet, står vores skadecenter klar til at udbedre skaderne hurtigt og professionelt. 

Uanset om det er stenslag, buler eller ridser i lakken, får vi din bil til at ligne sig selv igen. 

Vi tilbyder også lånebil og håndterer kommunikationen med forsikringsselskabet.

white-facebook-circle-fill

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket