Reparation af lakskader på bil, varevogn eller motorcykel

Hos Autolak-Experten ApS i Svendborg på Fyn tilbyder vi reparation af lakskader på bil såsom stenslag, skrammer og ridser i lakken. Vi omlakerer også hele biler. Udover reparation af lakskader på bil tilbyder vi reparation af ridser i lakken på blandt andet motorcykler, varevogne og andre køretøjer.

Mange års erfaring med reparation af lakskader på bil

Vi har mange års erfaring med reparation af lakskader på bil herunder reparation af stenslag i bil. Derfor ved vi, hvad der holder ved en lakreparation på bil. Og vores medarbejder kommer løbende på kurser i nyeste laktekniske arbejdsmåder. Derfor kan vi leve op til alle dine krav om kvalitet og holdbarhed.

En bil er en stor investering, og derfor må reparation af lakskader på bil eller en hellakering af bil være baseret på tillid til din reparatør. Det finder du hos Autolak-Experten ApS. Samtidig bestræber vi os på, at vi skal leve op til kundernes forventninger med hensyn til leveringstid og kvalitet.

Vi tilbyder lakering i flere prisklasser, og det udføres altid efter tilbud. Der er ingen lakopgaver, som er for store eller for små. Vores kunder er private, virksomheder og autoværksteder.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på lakering

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på for eksempel reparation af lakskader på bil. Du kan ringe til os på telefon 21 22 77 13 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til info@autolak-experten.dk.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket