Reparation af bilkabuler på bil, varevogn eller motorcykel

Har du fået en bule i bilen? Hos Autolak-Experten ApS tilbyder vi reparation af bilkabuler og lakskader på bil såsom stenslag, skrammer og ridser i lakken. Vi omlakerer også hele biler. Derudover tilbyder vi reparation af ridser i lakken på blandt andet motorcykler, varevogne og andre køretøjer.

Vi holder til i Svendborg og servicerer derfor kunder på hele Fyn – blandt andet Odense, Faaborg, Ringe og andre omkringliggende byer.

Mange års erfaring med reparation af bilkabuler

Vi har mange års erfaring med reparation af bilkabuler og lakskader på bil herunder reparation af stenslag. Derfor ved vi, hvad der holder ved en reparation, og vores medarbejder kommer løbende på kurser i nyeste laktekniske arbejdsmåder. Med andre ord lever vi op til alle dine krav om kvalitet og holdbarhed.

En bil er en stor investering, og derfor må reparation af bilkabuler eller en hellakering af bil være baseret på tillid til din reparatør. Det finder du hos Autolak-Experten ApS. Samtidig bestræber vi os på, at vi skal leve op til kundernes forventninger med hensyn til leveringstid, kvalitet og pris.

Vi tilbyder lakering og opretning af bilkabuler i flere prisklasser, og det udføres altid efter tilbud. Der er ingen opgaver, som er for store eller for små hos os. Vores kunder er private, virksomheder og autoværksteder.

Kontakt os gerne for at få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser eller for at få et uforpligtende tilbud på reparation af køretøjer. Du kan ringe til os på telefon 21 22 77 13 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til info@autolak-experten.dk.

Har du spørgsmål

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du at kontakte os?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AUTOLAK-EXPERTEN ApS

SKADECENTER

Aasiaatvej 7 b.

5700 Svendborg

Kontakt os

Telefon: 21 22 77 13

E-mail: info@autolak-experten.dk

CVR: 30084691

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 16.30

Fredag: 07:00 - 13:00

Weekend: Lukket